God utbildning för alla

Säkerställa en inkluderande och likvärdig utbildning av god kvalitet och främja livslångt lärande för alla.

Utbildning är en grundläggande mänsklig rättighet. Trots det beräknas fortfarande 774 miljoner människor i världen inte kunna skriva och läsa, varav två tredjedelar är kvinnor. Forskning visar att inkluderande utbildning av god kvalitet för alla är en av de viktigaste grunderna för välstånd, hälsa och jämställdhet i varje samhälle.

Utbildningssystem världen över måste möta människors behov under hela livet – från förskola, grundskola, gymnasium och högre utbildning, samt alla människors lika möjlighet till livslångt lärande som gynnar deltagande i arbets- och samhällsliv. Utbildning är nyckeln till välstånd och öppnar en värld av möjligheter som gör det möjligt för var och en av oss att bidra till ett hållbart samhälle.

God utbildning för alla

Cirklar, kurser och evenemang

Sensus och Stiftelsen Läxhjälpen

Sensus och Stiftelsen Läxhjälpen har den gemensamma målsättningen att minska utbildningsklyftorna i samhället och vi har en samsyn kring vikten av inkludering, bildning och lärande.

Läs merom "Sensus och Stiftelsen Läxhjälpen"
God utbildning för alla

Metoder och studiematerial

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning

God utbildning för alla

Utbildningar och kompetensutveckling

Diplomutbildningar

Sensus diplomutbildningar är praktiska och ger kunskaper som är direkt användbara i arbetssituationen. Ledarna har både teoretisk kompetens och praktisk erfarenhet och är verksamma inom de områden de undervisar i.

Läs mer

Ledarskap i rörelse

Ledarskap i rörelse är en ledarskapsutbildning i vandrande form. Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap, den passar både för dig som vill utveckla ditt självledarskap och för dig som har en formell ledarposition.

Läs mer

Sensus program för ledarutveckling

Sensus erbjuder kostnadsfria utbildningar, både digitala och fysiska, för dig som är ledare i Sensus. Som ledare i samarbete med oss har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt i din ledarroll.

Läs mer

Metodbanken

Metodbanken är ett stöd till dig som är ledare och innehåller metoder för kreativa möten som stödjer gruppen att lösa uppgifter.

Läs merom "Metodbanken"
Medlemsorganisationer

Läs om det viktiga arbete våra medlemsorganisationer gör

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Hela Sverige

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.