Samarbeta med oss

Vi samarbetar med många olika föreningar, organisationer och verksamheter. Tillsammans skapar vi mötesplatser och anordnar studiecirklar, kurser, utbildningar och kulturarrangemang.

Under ett år samarbetar Sensus med över 4000 föreningar, församlingar, scoutkårer och organisationer runt om i landet. En del är medlemmar i någon av våra 32 medlemsorganisationer eller 15 nationella samarbetsparter, men många är lokala eller regionala föreningar som inte är del av en större organisation som har ett samarbete med oss eller privatpersoner som är med i cirklar och arrangemang.

Ett samarbete med oss innebär stora möjligheter till stöd i er folkbildningsverksamhet. Vi pratar gärna mer för att se hur vi bäst kan samverka.

Samarbeten

Berättelser från våra verksamheter

Hela Sverige
Alla kategorier

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Börja samarbeta

Med våra medlemsorganisationer och samarbetspartners folkbildar vi hela Sverige. Samarbetet kan se olika ut beroende på behov och förutsättningar. Vi kan fungera som ett pedagogiskt stöd och bollplank, hjälpa till med lokaler och studiematerial, synliggöra verksamheten och administrera anmälningar. Vi bidrar även till nätverkande både lokalt och nationellt.

Hör av dig!
Kultur och skapande

Våra replokaler och musikhus

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning