Kultur och skapande

Sensus verksamhet inom kultur och skapande är stor, bred och djup inom de flesta kulturformer. Här kan du ta del av det vi gör inom området och vilka möjligheter det finns för dig.

Kultur är både något vi skapar och upplever i möten med oss själva och andra. Sensus möjliggör för och skapar förutsättningar inom alla kulturformer i hela landet.

Alla har rätt att skapa och alla har rätt att delta som utövare eller publik utan normer som krymper människan. Kultur är en del av demokratibyggandet.

Vår verksamhet

Berättelser från verksamheten

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Verksamhet för körer

Noter, studiematerial, kurser, mötesplatser för sång och mycket annat för sångare och körledare. Vi arbetar på många sätt för att tillsammans med våra medlemsorganisationer och samarbetsparter bidra till utveckling och lärande i körer och sånggrupper.

Läs merom "Verksamhet för körer"
Konst och hantverk

Cirklar och kurser inom konst och hantverk

Hela Sverige
Alla typer

Sensus musikverksamheter

Läs mer om Sensus stora musikverksamhet som rymmer det mesta inom begreppet. Här hittar du musikhus, kulturhus, studios, arrangemang och festivaler och mycket annat.

Läs merom "Sensus musikverksamheter"
Musikhus

Våra musikhus och studios

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning

Kontakt oss

Vi som jobbar inom kulturområdet

Hela Sverige

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.