Föreningsutveckling

Sensus möjliggör för tusentals föreningar att stärkas och utvecklas varje år. Allt från lokala intresseföreningar till regionala och nationella organisationer.

Sensus arbete inom föreningsutveckling sträcker sig från att stötta i processer till att bidra med material och verktyg. De vi samverkar med är allt från stora riksorganisationer – som exempelvis KFUM och Scouterna – till tusentals regionala eller lokala föreningar.

Vi stöttar och samverkar i utvecklingsfrågor, vi tar fram material och verktyg och bidrar med kompetens för att stärka och utveckla de föreningar vi samarbetar med.

Vår verksamhet

Berättelser från verksamheten

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Studiematerial

Utvecklas i din förening

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning

Scouterna och Sensus

Scouterna är Sensus näst största medlemsorganisation och ger över 70 000 barn och unga från alla delar av samhället chansen att uppleva äventyr tillsammans och växa som individer.

Läs mer

Sensus och KFUM

Tillsammans med KFUM skapar vi mötesplatser och möjliggör för studiecirklar, kurser, utbildningar och kulturarrangemang inom alla fantastiska KFUM-verksamheter. Här samlar vi det mesta som rör vår samverkan.

Läs mer
Kontakt

Vi som jobbar med föreningsutveckling

Hela Sverige

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.