Samtal om livet

De existentiella frågorna, frågor om hur vi förhåller oss till livet, om tillit, mening och tillhörighet, berör oss alla. Vi kallar det för samtal om livet och tillsammans med våra medlemsorganisationer och samarbetsparter bidrar vi till att möjliggöra för goda samtal inom dessa frågor.

Sensus arbetar sedan lång tid tillbaka med existentiella frågor. Vi har många medlemsorganisationer för vilka de existentiella frågorna, och även frågor om psykisk hälsa, är viktiga – till exempel Svenska kyrkan, SPES, SHEDO, Frisk& Fri, Spädbarnsfonden, Bröstcancerförbundet och Amningshjälpen.

För och tillsammans med våra medlemsorganisationer och samarbetsparter tar vi fram material, koncept och ledarutbildningar som ska leda till goda samtal.

Använd oss gärna som resurs

Sensus är gärna med som resurs och i samverkan inför inspirations- och utbildningsdagar inom frågor som berör existentiell hälsa, psykisk hälsa och annat som kan sammanfattas som samtal om livet.

Vår verksamhet

Berättelser från verksamheten

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Tala film, tala liv

STUDIEMATERIAL. Tala film, tala liv främjar ett fördjupat samtal där var och en delar med sig av de tankar och känslor som filmen väcker.

Ett samtal betyder så mycket

En manual för dig som vill bryta ensamheten hos äldre människor genom telefonkontakt.

Läs mer
Kommande

Cirklar och kurser

Hela Sverige
Alla typer
Material

Koncept och studiematerial

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning

Kontakt oss

Hitta medarbetare i Sensus

Hela Sverige

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.