Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Foto: Fredrik Lundblad

Ledarskap i rörelse

Ledarskap i rörelse är en ledarskapsutbildning i vandrande form. Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap, den passar både för dig som vill utveckla ditt självledarskap och för dig som har en formell ledarposition.

Under dagarna erbjuder vi dig ledarutveckling i en inspirerande miljö där vi varvar teoripass, samtal i grupp och enskild reflektion. Varje dag arbetar vi med olika teman som är viktiga i ledarrollen. Egen reflektion under tysta perioder kombineras med samtal två och två under vandringen. På kvällen samlas vi för teoriinspel, delande av dagens tankar, intryck och erfarenheter. I utbildningen ingår för- och efterarbete på en digital mötesplats.

Vi möter fjällen när dom är som allra vackrast med alla höstfärger. Vi utgår från STF’s fjällstation i Grövelsjön i norra Dalarna och gör dagsvandringar i området.

Vandringarna kommer att bjuda på olika naturupplevelser allt ifrån kalfjäll med fantastiska vyer till vandring i vacker fjällskog. Dagsetapperna anpassas efter väder och vind men de är medelsvåra och sker i kuperad terräng. Vi går mellan 10 och 20 km per dag. Du behöver ha god grundkondition för att kunna delta.

Hur anmäler jag mig?

Vi erbjuder utbildningen både för grupper och arbetslag efter förfrågan men även som öppna utbildningar. Du hittar aktuella kursstarter nedan.

Aktuella kurser

Öppna utbildningar

Deltagarröster
Jag dras till det här med folkbildning och Sensus inriktning på det. Och jag tilltalas väldigt mycket av att vara ute i naturen samtidigt som jag lär mig någonting. Jag tror att det händer någonting när man är i rörelse. Det ger nya perspektiv. Och samtidigt är det friskvård.

Olivia Wahlby

Vårdförbundet

Kursupplägg

Vad innehåller kursen? Vilka mål och syften finns? Vilka håller i kursen? Läs om det och mycket mer här!

Läs om kursupplägg
Mer information

Kontakta oss för att få mer information

Film från Ledarskap i rörelse-utbildning

I detta klipp får du se hur det kan se ut och vara i utbildningen och hur den upplevs av deltagare.