Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland bedriver folkbildningsverksamhet i kommunerna i Kronobergs, Kalmar, Jönköpings och Östergötlands län.

Sensus Östra Götaland

Sensus region Östra Götaland är en av sex regioner inom Sensus och har studielokaler, musiklokaler och kontor i Växjö, Kalmar, Oskarshamn, Jönköping, Vimmerby, Västervik, Linköping och Norrköping.

På denna sida hittar du information om verksamhet och kontaktuppgifter för regionen.

Region | Sensus Östra Götaland

Lediga lokaler

Just nu har vi tillgängliga lokaler och kontorsplatser för uthyrning på våra kontor i Växjö, Kalmar, Jönköping, Linköping och Norrköping. Det är möjligt att hyra lokaler hos oss både på kort och lång sikt för möten, konferenser, egen verksamhet, kontorsrum, skrivbordsplats eller andra evenemang. Tillgänglighet och utrustning varierar beroende ort.

Se våra lokaler
Vår verksamhet

Berättelser från verksamheten

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

För dig som är ledare

Sensus erbjuder dig som är ledare möjlighet till utveckling och fördjupning i din roll som ledare. Vi har även en metodbank och en digital verktygslåda.

Läs merom "För dig som är ledare"
Aktuellt

Kommande arrangemang i Östra-Götaland

Sensus för Ukraina

Sensus har beviljats medel från Asyl-, migrations- och integrationsfonden (AMIF) för att arbeta med kurser och studiecirklar för personer som kommit till Sverige från Ukraina via massflyktsdirektivet. Vi erbjuder kostnadsfria digitala kurser och studiecirklar i svenska och yrkessvenska, men också föreläsningar om olika aktuella samhällsfrågor.

Läs mer

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Registrera dig här så skickar vi information till dig!

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR. Läs mer här.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.