Sensus samverkan med KFUM

Tillsammans med KFUM skapar vi mötesplatser och möjliggör för studiecirklar, kurser, utbildningar och kulturarrangemang. Här samlar vi det mesta som rör vår samverkan.

På denna sida vill vi inspirera dig som är verksam i KFUM till hur vi du och din förening kan samverka med oss. Vi är måna om att tänka långsiktigt och finnas tillgängliga som stöd i framtagande och utformning för såväl hela utbildningar som för studiecirklar och kulturarrangemang.

Hittar du inte det du söker, kontakta någon av våra verksamhetsutvecklare så hjälper vi dig vidare!

William och George som digitala studiecirklar

George och William är första och andra steget i KFUM:s utbildningspaket Helheten och handlar om att du ska lära känna KFUM:s idé, värdegrund och målsättning samt stärka din personliga utveckling och ledarkunskap inom din verksamhet.

Utbildningen kan göras både i fysiskt och nätbaserat, och den sistnämnda är framtagen av KFUM Sverige med stöd av oss.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur du och din förening kan lägga upp en utbildningen.

Sensus digitala verktygslåda

Du har väl inte missat Sensus digitala verktygslåda? Här hittar du massor med tips, tricks, guider och information som stöd för din digitala studiecirkel. Vi fixar Zoom-konton till dig och din grupp.

Berättelser

Läs om verksamheten

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Material

Studiematierial och koncept inom föreningsutveckling

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning

För dig som är ledare

På våra sidor för dig som är eller vill bli ledare finns mycket resurser och stödmaterial. Här hittar du också hur du kommer igång med Sensus e-tjänst för enklare hantering av din verksamhet.

Läs merom "För dig som är ledare"
Utvecklas

Relevanta cirklar och kurser

Kontaktpersoner

Vi som jobbar särskilt med KFUM

Välj plats

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.