Balsta musikslott i Eskilstuna

Balsta musikslott är ett av Europas största musikhus och en arena för musikutveckling med replokaler, scen och massor av musik. Sensus är ett av fyra studieförbund som bedriver verksamhet i musikslottet tillsammans med Eskilstuna kommun.

På Balsta musikslott finns det idag cirka 100 band verksamma i 70 lokaler. Här bedriver Sensus verksamhet i tillsammans med tre andra studieförbund. Musikslottet har funnits sedan 1979 (innan var det ett sjukhus) och det finns många skrönor om "spöken på slottet". Idag är det ett av europas största musikverksamheter.

Vi har utrustade replokaler samt sådana som banden utrustar själva. Lokaler finns i alla storlekar, allt från små rum till den stora gamla sjukhuskyrkan.

I huset finns en scen som delas med övriga studieförbunden.

Live

Hos oss har du tillgång till ljud, ljus och backline för mindre konserter och du kan få tekniskt stöd och låna både utrustning och släpkärra om du arrangerar ett evenemang tillsammans med Sensus.

Kontakta oss om du vill arrangera tillsammans med oss!

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Om Sensus musikverksamhet i Eskilstuna

Sensus har ca 40 replokaler i Eskilstuna fördelade på Balsta musikslott, och Lagerkvistgatan.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning