Musikhuset Lagerkvistgatan i Eskilstuna

I muskhuset på Lagerkvistgatan i Eskilstuna bedriver Sensus musikverksamhet i replokaler och en mindre produktionsstudio. Varmt välkommen att kontakta oss!

Musikhuset Lagerkvistgatan huserar replokaler och en mindre studio och huset är närmast legendariskt då flera av Eskilstunas största band har sina rötter här.

Vår lilla studio består av ett kontrollrum med sångbås och lämpar sig för hiphop, elektronisk musik eller annat som inte kräver så mycket yta för inspelning. Vi använder Logic Pro i studion.

Även hantverk, dans och annat skapande

I samma lokaler finns både vårt kontor i Eskilstuna och vårt "Skaparhus" där vi genomför verksamhet inom bland annat hantverk och dans-

Live

Hos oss har du tillgång till ljud, ljus och backline för mindre konserter och du kan få tekniskt stöd och låna både utrustning och släpkärra om du arrangerar ett evenemang tillsammans med Sensus.

Kontakta oss om du vill arrangera tillsammans med oss!

Samarbete med Rhyme n' Record

Vi hjälper dig med allt som krävs för att göra en hiphop-låt som du kan vara nöjd med – från skriva texter och spela in dig till att hjälpa till med beats och mixa din produktion. Viktigast av allt är att du har roligt under tiden! Och du, det är helt kostnadsfritt!

Läs mer här
Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Om Sensus musikverksamhet i Eskilstuna

Sensus har ca 65 replokaler i Eskilstuna fördelade på Balsta musikslott, Lagerkvistgatan och Vilsta musikhus.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning