Projekt och uppdrag

Med vår projekt- och uppdragsverksamhet når vi grupper i samhället som ofta tenderar att hamna i utanförskap. Hit hör bland annat äldre, nya i Sverige, personer med funktionsvariationer samt långtidsarbetslösa. Vi arbetar med teman så som digitalisering, psykisk hälsa, hållbarhet, inkludering, entreprenörskap och integration.

Vi arbetar med en rad olika projekt och uppdrag, några exempel på uppdragsgivare:

  • Arbetsförmedlingen
  • EU
  • Allmänna Arvsfonden
  • Post- och Telestyrelsen
  • Kommuner och Stadsdelsförvaltningar

Under hösten 2022 kommer vi att starta upp och erbjuda platser inom arbetsmarknadsinsatsen Arbetsträning, där Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan är uppdragsgivare.

AKTUELLT

Projekt och uppdrag Stockholm-Gotland

Greencomp

Projektet Greencomp vill få fler entreprenörer och företagare att öka sin medvetenhet inom hållbart företagande.

Läs mer

Palsound

Genom liveuppträdanden, coachning och digitala plattformar vill EU-projektet Palsound inkludera fler romska musiker och artister på den europeiska musikscenen.

Läs mer

FEA-VEE

Projekt som vill locka fler unga till mode-, textil- och klädsektorern.

Läs mer

Cultural Footprint

Stöd till unga konstnärer, artister, kreatörer efter covid-19.

Läs mer

Romani Ambassadors 2.0

Mentoring Programme for Roma youngsters support and tackling of early school leaving- Romani Ambassadors 2.0.

Läs mer

Bland kakor och moln

Lär ut digitala tjänster och förebygger socialt utanförskap för seniora personer med intellektuella eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Läs mer

PalKonnect

Stärkande av minoritetsgrupper genom konst och kreativitet.

Läs mer

Microhub

För att främja kreativa mikroföretag eller affärer på landsbygden genom utveckling av webbverktyg och hjälpmedel online.

Läs mer

Från utsatt till insatt

Ett projekt där målet är att minska det digitala utanförskapet i samhället för seniorer, funktionsnedsatta och utlandsfödda och görs med stöd från Post- och telestyrelsen.

Läs mer

Arbetsträning – Sensus Stockholm

Din väg tillbaka till arbetslivet kan börja med arbetsträning hos Sensus. Här får du coachning och nya referenser. Vårt mål är att du ska utvecklas och öka dina möjligheter att få ett arbete.

Läs mer

SKILLS - en digital mötesplats för alla!

Onlinekurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning. Här hittar du kurser inom hälsa, rörelse, kost, IT och kreativitet.

Läs mer

Klara, färdiga, gå

Ett projekt som handlar om att möta äldre, nya i Sverige samt personer med kognitiva funktionsnedsättningar med kurser som på deltagarnas egna villkor stöttar i att använda digitala tjänster och smarta appar.

Läs mer
Kontakt

Det är vi som jobbar med projekt och uppdrag Stockholm-Gotland

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.