Arbetsträning – Sensus Stockholm

Sensus Stockholm erbjuder arbetsträning och förstärkt arbetsträning inom administration samt olika uppgifter som bottnar i våra verksamheter.

Välkommen till arbetsträning hos Sensus Stockholm. Din väg tillbaka till arbetslivet kan börja med arbetsträning i Sensus verksamheter. Vi arbetar med folkbildning, större utbildningsprojekt tillsammans med en mängd medlemsorganisationer och föreningar. Hos oss får du coachning och nya referenser. Vårt mål är att du ska utvecklas och öka dina möjligheter att få ett arbete.

Hos oss får du arbetsträna med olika uppgifter som har bäring på såväl Sensus verksamheter som de föreningar och organisationer som finns i vår sfär. Vi utgår från dina behov och förmågor för att hitta lämpliga uppgifter.

Arbetet bedrivs av erfarna handledare och som deltagare har du en individuell plan som följs upp så att din arbetsträning ska bli så bra som möjligt.

Vi finns i Medborgarhuset mitt på Södermalm i centrala Stockholm. I samma hus finns även bland annat Tranströmers bibliotek, Forsgrénska badet och Biblioteket restaurang och bar.

Kontakt

Hör av dig om du har frågor

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.