Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav bildbyrå

Distans

Diplomerad Personalledare för Svenska kyrkan

Som diplomerad personalledare har du en arbetsledande roll med personalansvar. Ett gott ledarskap är en förutsättning för en bra verksamhet. För att känna dig trygg i din ledarroll är det viktigt att du har kunskap om personalfrågor och tillgång till praktiska verktyg.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Tisdag, Onsdag

Tid

Kl 10:00 - 17:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Plats

På distans

Pris

39900 kr

Sensus utbildning i praktisk personalledning för Svenska kyrkan är en diplomutbildning som bygger på självstyrt lärande där du som deltagare har ansvar för din egen utvecklingsplan. Ditt lärande definieras utifrån var du befinner dig just nu och dina och din organisations utvecklingsbehov. 

Du får stöd för att förstå och analysera ditt eget lärande, utveckla dina personliga färdigheter och genomföra förändringar. Utbildningen är helt anpassad efter miljön i Svenska kyrkan och är utformad efter de behov som lyfts upp av medarbetarna i stiftet. Målet är att du direkt ska kunna omsätta dina kunskaper i din verksamhet. Utbildningen riktar sig till anställda inom Svenska kyrkan som arbetar med personalansvar eller har en arbetsledande roll.

Kursdagar 12-13 mars (internat, Stockholm), 9 april (Zoom), 7 maj (Zoom), 4 juni (Zoom), 27 augusti (Zoom), 24 september (Zoom), 22 oktober (zoom) 19-20 november (internat, Stockholm)

De digitala träffarna är lärarledda och sker via zoom.

Kursavgift: 39.900 kr (som medarbetare i Svenska kyrkan har du 10% rabatt på kursavgiften på alla våra diplomutbildningar). Kostnader för litteratur och gemensamma måltider tillkommer med ca 4 500,-

Boende bokas och betalas av deltagaren.

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

För ytterligare information och anmälan kontakta: Maria Ljung 0470-70 73 02, maria.ljung@sensus.se

 

 

Arrangemangsid: 1565905

Ledare

Åsa Ingvert

Björn Pettersson

Mats Lindström

Kontaktperson