Kulturkvarteret Hallarna

Kulturkvarteret Hallarna är en plats för mängder av kreativa verksamheter och människor. Här finns replokaler och ateljéer såväl som scener för både musik och teater, ytor för brädspel och rollspel, samt café och restaurang.

Kulturkvarteret Hallarna

Här möts studieförbund, ideella kulturföreningar och kreativa näringsidkare från olika delar av kulturlivet. Sensus är aktiva i kvarteret och här genomför vi konserter och arrangemang tillsammans med våra deltagare och samarbetsparter. Vi har en utrustad replokal och en kombinerad musikproduktionsstudio och DJ-repa.

Kontakta oss om just DU har en idé om vad du vill göra på Hallarna.

Läs mer om Kulturkvarteret Hallarna på deras hemsida.

https://www.kulturkvarterethallarna.se/

Studio Elsa

Vår utrustade replokal i centrala Norrköping. Här finns trumset, två gitarrförstärkare, en basförstärkare, keyboard och sångmikrofoner. Här finns även några “prova på-instrument” för er som inte har egna instrument att ta med. Kontakta Gabriella Norenius om ni är intresserad av vår utrustade replokal.

För er som har helt egen utrustning och vill utrusta en tom lokal själva hänvisar vi er till våra lokaler på Vrinnevi Park.

Studio Selma

Vår kombinerade musikproduktionsstudio och DJ-repa i centrala Norrköping.

Denna lokal är till för er som vill skapa musik på elektronisk väg. I studion använder vi Logic och FL Studio men du kan även ta med egen laptop och koppla in i vårt system. Här finns även enklare utrustning för er som är intresserade av att spela in podcast eller för er som vill öva vid DJ-bänk. Kontakta Gabriella Norenius om du är intresserad av denna studio.

Följ oss

Följ Kulturkvarteret Hallarna på Facebook så missar du inga nyheter om vad som är på gång i huset.

Följ på Facebook
Kontakta oss

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Hitta hit

Här finns Kulturkvarteret Hallarna

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning