Vrinnevipark i Norrköping

Intill härliga Vrinneviskogen hittar du vårt musikhus i Vrinnevipark. Här erbjuds musiklokaler som ni kan nyttja dygnet runt oavsett musikgenre.

Replokaler

I musikhuset i Vrinnevipark finns 19 tomma replokaler. Tillgång till musikhuset finns dygnet runt där el, bredband och inbrottslarm ingår. Lokalen är kameraövervakad och fri parkering på stora parkeringen fram till midnatt finns.

Vill ni hyra en av de tomma lokalerna ser vi gärna att du och din grupp delar med ett eller flera andra band. Priset på replokal varierar beroende på storlek. Lån av utrustning finns vid behov och i mån av möjlighet.

Det finns också en utrustad replokal för er som inte vill hyra en egen tom lokal som kan bokas en eller två gånger i veckan á tre timmar. I den utrustade lokalen finns:

  • Trumset
  • Basförstärkare
  • Två gitarrförstärkare
  • Keyboard
  • Elpiano
  • Mikrofoner med sånganläggning
  • Handinstrument
  • Diverse slagverk.

Att repa i den utrustade lokalen är gratis för dig under 25 år annars betalar ni som grupp 360 kr i månaden för en tid i veckan eller 600 kr i månaden för två tider i veckan.

Inspelningsstudio

Det finns även möjlighet till inspelning via vår studio för de band som repar i våra lokaler.

Hitta hit: Hållplats "Topasen"

Det är enklast att ta sig hit genom att ta bussen mot Vrinnevisjukhuset och gå av vid hållplats "Topasen". Att cykla hit tar cirka 15 minuter och gångavstånd är ungefär 40 minuter från centrum.

Live

Hos oss har du tillgång till ljud, ljus och backline för mindre konserter och du kan få tekniskt stöd och låna både utrustning och släpkärra om du arrangerar ett evenemang tillsammans med Sensus.

Kontakta oss om du vill arrangera tillsammans med oss!

Hitta hit

Här finns Vrinnevi Park

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning