Greencomp

Projektet Greencomp är ett hållbarhetsprojekt med syfte att få entreprenörer och företagare att öka sin medvetenhet samt kompetens inom hållbart företagande.

Projektets mål är att kompetensutveckla ”start- ups” och nya företag i ett hållbart företagstänk och entreprenörskap. Med Greencomp vill man stötta företagare att implementera innovativa hållbarhetslösningar som tar hänsyn till samhället och miljön.

Projektet kommer ta fram en digital utbildningsplattform som syftar till att stötta företagare, start ups med kunskap kring bland annat: hållbart ledarskap, hållbara produktionskedjor, inköp, inköp, marknadsföring med mera i respektive partnerland. På denna plattform kommer deltagare även kunna samarbeta och byta idéer med varandra.

Om Greencomp

Projektet är ett så kallat Erasmus + projekt, ett typ av EU-projekt som Sensus studieförbund ingår i tillsammans med organisationer från Grekland, Cypern, Italien, Bulgarien och Danmark.

Projektet pågår 2022-2024

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Greencomp

Projektet genomförs med stöd av EU