Multireligiösa almanackan 2024

Nu ger vi dig som läser Kyrkans Tidning möjlighet att köpa Multireligiösa almanackan 2024 till ett rabatterat pris.

Multireligiösa almanackan har allt för dig som är nyfiken på det mångreligiösa Sverige. Häng den på väggen och få koll på Sveriges viktigaste högtidsdagar inom sex världsreligioner. Fördjupa dig i magasinsdelen med reportage, intervjuer och krönikor.

Pris
129 kronor/styck med rabattkoden KYRKA. Frakt tillkommer. (Ordinarie pris 159 kronor).

Beställ i Sensus webshop
Du kan köpa Multireligiösa almanackan i Sensus webshop där du betalar med kredit- och betalkort. Försäkra dig om att rabatten slagit igenom innan du betalar för köpet. Rabatt kan ej erhållas i efterhand för genomförda köp.

Beställa mot faktura
Om du hellre vill beställa mot faktura går det bra att mejla en beställning inklusive leverans- och fakturaadress till forlag@sensus.se. Glöm ej att ange rabattkoden KYRKA i ditt mejl.

M-2024-ortodox-påsk

Multireligiösa almanackan fyller 20 år

Sensus har gett ut den Multireligiösa almanackan sedan 2004. Syftet har alltid varit att öka förståelsen för olika sätt att tänka, tro och leva i dagens Sverige.

I Multireligiösa almanackan får du veta när över 120 högtider infaller och varför de firas. Midsommar, jul och påsk finns med, sida vid sida med Buddhadagen, chanukka och eid. Varje månadsuppslag illustreras av bilder från dagens mångreligiösa Sverige.

Multireligiösa almanackan är också ett magasin. I år möter ni Susheel Kaur, en modern sik med passion för dans. För att få veta mer om den ortodoxa påsken har vi pratat med Fader Misha Jaksic och besökt en påskgudstjänst i den serbisk-ortodoxa kyrkan i Kortedala.

Läs mer om Multireligiösa almanackan fyller 20 år.

Ett hjälpmedel i både arbetsliv och skola

Almanackan används bland annat på arbetsplatser och i skolan för att öka förståelsen för olika sätt att tänka, tro och leva i Sverige idag. Den är ett perfekt hjälpmedel för alla som möter eller arbetar med människor med olika kulturella och religiösa bakgrunder.

Kontakt

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.