Distans

Tolka en bild i broderi

Startdatum

2 september 2024

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

På distans

Pris

2460 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla dig i broderi.

Utgångspunkten kommer vara ett fotografi som du själv har tagit eller någon av de jag har valt. Utifrån fotot arbetar vi med skiftande broderitekniker och ser vad som händer med din egen tolkning av bilden.

Det här är en online-kurs och vi använder oss av Zoom.

 
Innehåll och upplägg
Kursen är upplagd så att vid varje kurstillfälle går vi igenom ett antal broderitekniker som sen blir utgångspunkten för tolkning av ditt förvalda fotografi. Kursen vill ge dig som kursdeltagare en inblick hur olika tekniker inom broderi skapar olika former av gestaltning av en förlaga. Kursen är digital och innehåller fyra instruktionsfilmer och skriftligt material.
Vi kommer använda Zoom för filmer och samtal. Respons på era respektive alster sker via personliga mejl. Du arbetar i din egen takt mellan med respektive uppgift.


Ledare
Renée Rudebrant har varit verksam som konstnär och formgivare i 40 år med det textila uttrycket som grund. Hon har gett ut fyra böcker inom broderi, undervisat inom det textila ämnet och har deltagit flera utställningar med sin konst. Renée ger numera endast ett fåtal inspirationskurser.

 
Datum

2 sep 18-20

9 sep 18-20

16 sep 18-20

23 sep 18-20

30 sep 18-20

7 okt 18-20

14 okt 18-20

21 okt 18-20

 

Förkunskaper
Denna kurs är för dig som har grundläggande förkunskaper inom broderi.
Pris och Rabatt
Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här: För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsid: 1575235

Ledare

Renée Rudebrant

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter