Bild: Scandinav bildbyrå

Distans

Diplomerad Kommunikatör

För att fungera framgångsrikt i rollen som kommunikatör behöver du både strategisk och praktisk kunskap om information och kommunikation.

Startdatum

12 mars 2024

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Plats

På distans

Pris

39900 kr

Sensus utbildning till Diplomerad Kommunikatör ger dig förståelse för kommunikationsprocessens olika delar samt kunskap som gör att du kan planera och utföra organisationens interna och externa kommunikation på ett medvetet, genomtänkt och strukturerat sätt. Du får även lära dig att skriva intresseväckande, utforma och producera enklare informationsmaterial, kommunicera och interagera strukturerat och genomtänkt i sociala medier samt stärka din organisations webbnärvaro.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller har tidigare erfarenhet av arbete med information och kommunikation och som behöver bredda sina teoretiska och praktiska kunskaper.

Grundläggande datorvana och grundläggande kännedom om Facebook är ett krav. Du måste också ha tillgång till dator och Adobes grafiska program InDesign, Photoshop och Illustrator.

Utbildningen bedrivs på distans via den digitala mötesplattformen Zoom och är ledarledd. Utbildningen pågår under ca 5 månader och genomförs ungefär varannan vecka och i några fall varje vecka vilket gör att du kan studera och arbeta parallellt. 

Pris: 39 900 kr. Litteraturkostnad tillkommer med ca 900:-

 

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

 

För ytterligare information och anmälan kontakta:

Suzanne Beving, suzanne.beving@sensus.se  070-766 01 22  

Maria Ljung, maria.ljung@sensus.se 0470-70 73 02

vaxjostift

Arrangemangsid: 1565440

Aktuella informationsmöten

Cirklar, kurser och evenemang

Ledare

David Söderlind

Mats Andersson

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter