Bild: Scandinav bildbyrå

Distans

Diplomerad HR-koordinator - dagtid

Som Diplomerad HR-koordinator deltar du med självklarhet i organisationens viktiga HR-processer såsom rekrytering, kompetensutveckling och avveckling. Den här utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas i din yrkesroll.

Startdatum

18 september 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 9:00 - 12:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Plats

På distans

Pris

39900 kr

För att hantera detta krävs kunskaper och färdigheter i personaladministration och arbetsrätt. Sensus utbildning till Diplomerad HR-koordinator ger dig möjlighet att utvecklas inom dessa områden. Målet är att du efter avslutad utbildning har tillägnat dig kunskaper och verktyg så att du med säkerhet kan hantera det praktiska HR-arbetet.

Efter utbildningen har du möjlighet att bygga på med ytterligare fyra delkurser och bli Diplomerad HR-specialist. Branschöverskridande erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande med andra deltagare är viktiga inslag i utbildningen och något som du kommer att ha stor glädje och nytta av i framtiden. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller kommer att arbeta med HR-frågor.

Utbildningen pågår under ca 6 månader och är utformad så att du kan studera och arbeta parallellt. Utbildningen går heldagar samt vissa halvdagar. 

I detta digitala upplägg arbetar vi i nära samarbete på distans. Träffarna är lärarledda och genomförs på mötesplattformen Zoom. Teori varvas med praktiska övningar och reflektion. Mellan träffarna arbetar du med uppgifter som fördjupar ditt lärande. Upplägget gör att du kan studera och arbeta parallellt.

Mer information om utbildningen

Deltagarröster

Pris
39.900 kronor. Det tillkommer en kostnad om cirka 3.500 kronor för litteratur som deltagaren själv beställer. Det finns möjlighet till kostnadsfri delbetalning.

För ytterligare information och anmälan kontakta:

Maria Ljung, maria.ljung@sensus.se, 070-626 61 03

Alexandra Nagorka, alexandra.nagorka@sensus.se, 070-963 30 09

Arrangemangsid: 1587283

Aktuella informationsmöten

Ledare

Björn Pettersson

Pierre Figéus

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter