Bild: Miguel Bautista on Unsplash

SOLLENTUNA

Sångkurs

Lär dig sjunga, eller bli bättre sångare hos oss.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Tisdag

Tid

Se beskrivning

Omfattning

12 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Annorlunda MusikskolaStudio 4 entréplan

Sollentunavägen 145 19144 SOLLENTUNA

Pris

2700 kr

Innehåll och upplägg

Deltagarna delar två och två på en 45-minuterslektion, indelade efter nivå och intresse. Under kursens gång får du lära dig sjunga olika genres som visa, soul, pop och jazz. Vi fördjupar oss i hur vi använder kroppen och rösten som instrument och fokuserar på att hitta känslan i musiken vi sjunger. Du ges verktyg att kunna improvisera och att använda rätt sångteknik.

Du kommer även få välja egna låtar du vill lära dig sjunga och få möjlighet att öva på mikrofonteknik (då krävs att eleven har en egen mikrofon). På Annorlunda Musikskola arbetar vi gärna med improvisation och vid intresse ges du möjlighet att sjunga inför publik i ett mindre sammanhang. 

Förkunskaper

Nybörjare, fortsättning eller avancerad, du delas in efter nivå och intresse 

Datum och tider

Terminstart v.6 och v.36, vi har tider tisdagar mellan 18.00-21:00. 


Plats

Vi finns på Sollentunavägen 145 i Sollentuna, några minuters promenad söder om Sollentuna Centrum, pendeltåg och buss. 

Rabatter

Du som är ledare för en grupp i Sensus Stockholm Gotland får alltid 20% på våra kurser (max 2000 kr) Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här. För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör. 

Avanmälan

Det går att utan avgift återta anmälan ända fram till startdagen, fast vi uppskattar att förändringar meddelas så snart som möjligt. Om avanmälan kommer efter första gången utgår en avanmälningsavgift. Om avanmälan kommer senare i terminen betalas hela avgiften. Undantag görs vid sjukdom med sjukintyg eller vid flytt från orten.

Arrangemangsid: 1194097

Ledare

Ella Hillborg

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter