Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Information med anledning av coronapandemin

Sensus grundhållning är att följa ansvariga myndigheternas rekommendationer. Regeringen och Folkhälsomyndigheten har nu presenterat sin plan för avveckling av de restriktioner som gällt under pandemin. Vår avsikt är att försiktigt öppna upp verksamhet med fysiska träffar i samma takt som pandemirestriktionerna avvecklas. På den här sidan håller vi dig uppdaterad med information om våra förhållningssätt och vad som gäller för olika verksamheter.

Cirklar, kurser och evenemang

Under sommaren och hösten öppnar vi stegvis upp verksamhet med små grupper och med noggranna smittskyddsåtgärder. En stor del av verksamheten kommer att genomföras utomhus.

Om du har verksamhet tillsammans med Sensus och har frågor om våra rutiner för fysiska träffar är du alltid välkommen att höra av dig till din kontaktperson på Sensus.
Våra kontaktuppgifter finns här.

Om du vill delta i en cirkel, kurs eller evenemang hittar du alltid aktuellt utbud på under Kurser och evenemang. Där presenteras både verksamhet med fysiska träffar och verksamhet du kan ta del av på distans. Tveka inte att höra av dig till oss om har frågor. Du hittar kontaktuppgifter till den som är ansvarig på varje cirkel-, kurs- och evenemangssida.

Digital verksamhet är här för att stanna

Nu när vi förhoppningsvis kan skymta början på slutet av pandemin är vi glada och stolta över de erfarenheter och kunskaper vi tar med oss. Vi tror att fysiska mötesplatser behövs för samtal och lärande men vi har sedan pandemin startade också sett nya möjligheter med digitala mötesformer. De lärdomarna vill vi gärna fortsätta att dela med oss av.

Sensus digitala verktygslåda
I Sensus digitala verktygslåda samlar vi tips och enkla lösningar för att göra det lättare för att mötas digitalt. Där finns tips för alltifrån digitalt styrelsearbete till att live-streama evenemang. Tipsen och guiderna är indelade i kategorier som gör det lätt att hitta det du söker. Mycket av materialet går även att ladda ner i PDF-format. Sensus digitala verktygslåda är en levande sida och vi fyller löpande på med fler tips och råd.

Bland annat finns de här kategorierna:

  • Körsång på distans
  • Streama evenemang
  • Digitala möten och videosamtal
  • Cirkel, kurs eller utbildning på distans
  • Styrelsemöte och årsstämma på distans

Sensus digitala verktygslåda finns här: digitalaverktyg.sensus.se

Vi följer noga utvecklingen av coronapandemin och är beredda att åter ställa om till digital verksamhet om situationen förändras.

(Uppdaterad 2021-06-03)

Frågor om verksamhet?

Kontakta ditt närmaste Sensus kontor om du har frågor som rör verksamhet eller annat inom Sensus.

Samhällsinformation

Samhällsinformation om coronaviruset hittar du på krisinformation.se.

Government information about the Corona virus is found here:: krisinformation.se/en