Återstart av verksamhet

Hur kan vi hjälpa dig att starta upp din verksamhet igen nu när restriktionerna lättats? Läs mer här eller kontakta oss för att få stöd!

Pandeminåren satte rejäla käppar i våra folkbildningshjul. Samtidigt bidrog den digitala omställningen som följde till en fantastisk utveckling och kreativitet. Men vissa verksamheter som inte kunde ta steget till det digitala sattes delvis eller i visa fall till och med helt på paus.

Nu när restriktionerna är lättade är vi alla glada över att vi återigen kan välja om vi vill ses i det fysiska eller digitala rummet – eller både och! Vi ser det som en återstart, av både verksamhet som funnits tidigare och möjlighet till helt ny verksamhet som kan dra nytta av allt det inom det digitala som vi lärt oss under pandemin.

Vi på Sensus vill och kan vara ett stort stöd i detta återstartsarbete. Var står du i återstarten? Hur kan vi på Sensus stödja dig och din verksamhet?

Exempel på stöd vi kan ge:

 • Lokaler och utrustning
  Kanske behöver du tillgång till lokaler igen för att verksamheten ska kunna ske fysiskt? Kanske behöver du använda något av våra nyinredda hybridmötesrum som finns på många av våra kontor?
 • Studiematerial
  Vi har både nya och beprövade material inom många olika slags verksamhetsområden. Och det vi saknar hjälper vi till att ta fram.
 • Stöd i verksamhetsplanering
  Våra verksamhetsutvecklare är proffs på att ge stöd i allt som har att göra med verksamhetsplanering.
 • Stöd i att starta helt ny verksamhet
  Har du kanske idéer om att prova någonting nytt eller passa på att förändra i återstarten? Ta hjälp av oss för inspiration och tips!
 • Digitala resurser
  Kanske behöver du ett digitalt mötesrum eller tillgång till våra digitala studiemiljöer? Vi har det mesta du kan tänkas behöva i digital väg.
 • Inköp av material och utrustning
  Kanske behöver din cirkelverksamhet stöd i form av inköp av material och utrustning?
 • ... och mycket annat!
Kontakt

Kom i kontakt med oss

Hela Sverige
Alla kategorier

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Starta något nytt?

Vårt digitala lösningsfokus under pandemiåren har banat väg för en hel del nya folkbildningsidéer. Med lägre trösklar till att ha verksamhet med digitala inslag, större digital trygghet och erfarenhet finns stora möjligheter att varva och kombinera det fysiska rummet med det digitala och genomföra sånt som vi innan pandemin inte ens hade tänkt på.

Starta ny cirkel nu
Material och koncept

Inspireras av våra material

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning

Kontakta våra studios och musikhus

Våra musikhus är öppna och våra scener står redo för arrangemang! Hör av dig till våra verksamhetsutvecklare som jobbar med replokaler, arrangemang och studios!

Läs merom "Kontakta våra studios och musikhus"