Sensus Writes Nationella Camp 2023

30 november - 3 december 2023. Sensus Writes är låtskrivarcampet för dig som är låtskrivare eller producent och vill bredda ditt kontaktnät och hitta nya samarbeten. Under tre dagar samlar vi kompetenta producenter och låtskrivare i Sundsvall för att skapa musik ihop i en kreativ och professionell studiomiljö. Utöver musikskapandet fylls dagarna av workshops och föreläsningar inom låtskriveri, workflow och musikbransch.

Om Sensus Writes – det oberoende låtskrivarcampet

Sensus Studieförbund anordnar för fjärde året i rad låtskrivarcampet Sensus Writes i Nevo Studios i Sundsvall. Sensus Writes är ett oberoende låtskrivarcamp där musikproducenter och låtskrivare från hela landet möts för att skapa musik ihop. Under campets tre dagar skriver deltagarna mot skarpa leads från A&R’s och skivbolag vilket ger dem en möjlighet att komma i kontakt med den svenska musikbranschen. Med stöd från våra musikbransch-etablerade ledare delas låtskrivare och musikproducenter in i mindre grupper för att skriva musik.

Årets ledare är musikproducenterna Natali Noor och Fredrik Sonefors som skrivit låtar för artister både nationellt och internationellt så som Benjamin Ingrosso, Myra Granberg, Loreen, Alexander Oscar, Måns Zelmerlöw och Mapei. Ledarna fungerar som ett kreativt bollplank och ger tips och råd till deltagarna under campets gång.

Utöver låtskrivandet fylls dagarna av workshops och föreläsningar inom musikproduktion, låtskrivande och branschkunskap.

Sensus Writes riktar i huvudsak in sig på genrerna pop, urban och elektroniskt.

Sensus Writes är ett låtskrivarcamp för dig som:

  • Är låtskrivare eller producent
  • Vill bredda ditt kontaktnät och hitta nya samarbeten
  • Vill göra musik inom genrerna pop, urban eller elektroniskt


Kursavgift: 1950 kr

I kursavgiften ingår boende tre nätter, frukost och lunch samtliga dagar och en gemensam middag fredag kväll.

Kontakta din kontaktperson på Sensus för möjlighet till reseersättning samt för möjlighet att nyttja studiecirkelstöd som kursbetalning. Om du ännu inte bedriver en studiecirkel besök sensus.se/startacirkel så hjälper vi dig.

Föreläsningar och workshops är på svenska.


Anmälan

Ansök här!

Anmäl dig senast den 24 september 2023

Årets ledare

Sensus Writes 2023

Natali Noor

Natali Noor är en producent, låtskrivare och artist som har arbetat med artister världen över så som Benjamin Ingrosso, JUNG, Sandro Cavazza, Omar Rudberg, Alexander Oscar (DK), VÉRITÉ (US), Erika Sirola (FI), Daniel Schulz (DK), Linnea “Nea” Södahl, Karen Harding (UK), Linda Pira, Grace Davies (UK), LÉON, Peter Morén (från Peter Bjorn and John), Rhys, Myra Granberg och Mapei. Natali Noor har även nått stora framgångar med hennes egna artistprojekt där hon bland annat blivit uppmärksammad av musiktidningen Rolling Stone och fått stort utrymme på Spotifys spellistor.

Lyssna på Spotify

Fredrik Sonefors

Fredrik Sonefors är en producent, låtskrivare och mixare med stora framgångar inom den svenska musikscenen. Han ligger bakom flera hits med bland annat Måns Zelmerlöw, Loreen, Norlie & KKV, Jung, Anna Bergendahl och John Lundvik. Som mixningsproducent är han väl anlitad och har arbetat med en mängd låtar på topplistorna.

Fredrik blev utsedd till årets folkbildare 2017 efter hans insatser för folkbildningen och mycket uppskattade kurser inom musikproduktion.

Lyssna på Spotify

Sensus Writes 2020