Bild: Alexander Palmestål

Sensus Music Meetup

Sensus Music Meetup är mötesplats för reflektion, idéskapande, livemusik och nysatsningar inom musiklivet. Ett kreativt rum där olika delar av musikbranschen och kulturlivet möts, delar med sig av sina erfarenheter, tacklar utmaningar och sjösätter nya idéer tillsammans.

Musiklivet består av många olika aktörer. Sensus Music Meetup handlar om att komma samman för utveckling och innovation. Här möts band, artister, skivbolagsentrepenörer, livearrangörer, intresseorganisationer, producenter, politiker och tjänstemän från nationell, regional och lokal nivå - med flera.

Sedan starten 2021 arrangeras Sensus Music Meetup årligen på två olika platser i Sverige under hösten. Hittills har evenemanget varit i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

För löpande information om vår musikverksamhet och våra satsningar, anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

BERÄTTELSER

Sensus Music Meetup

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Visa alla
STOCKHOLM & GÖTEBORG

Sensus Music Meetup 2021

Röster från Sensus Music Meetup 2021
Sensus Music Meetup gav mig energi, pepp och nya idéer i hur jag kan arbeta med mitt konstnärskap. Det var otroligt fint att möta andra band, artister och människor i branschen som förstår och känner igen sig i de utmaningar man stöter på när man jobbar i independent-världen; alla satt i samma båt och hjälpte varandra. Det blev som en hub där tips, tankar och idéer florerade. Att ha en erfaren studiecirkelledare med i den processen var också otroligt viktigt och boostade mig i att jobba vidare med det jag tror på!

Ellinor Bonander

Medverkande artist. Deltog i studiecirkel med Markus Persson från Jubel.

SE FILMEN FRÅN SENSUS MUSIC MEETUP 2021


Film av Fabian Rosenberg vid Sensus Music Meetup, Stockholm 19 november 2021.

Sensus Music Meetup arrangeras av Sensus studieförbund i samarbete med

Nyhetsbrev om Sensus musikverksamhet

Jag vill hålla mig uppdaterad kring vad som är på gång inom musikverksamheten.