Mejeriet i Västervik

Mejeriet är möjligheternas hus. Här kan du fika, spela musik, dansa, kolla på film, sjunga, spela teater, gå på konserter och andra arrangemang.

Mejeriet är möjligheternas hus med stora möjligheter till stort inflytande – du kan till och med själv föreslå vad som ska hända i det här unika huset.

Mejeriet är mötesplatsen där ungdomar får ta mycket plats men där alla åldrar är välkomna. Huset innehåller fem våningsplan och totalt hela 90 rum som täcker in de flesta behov: replokaler, undervisningssalar, mötesrum, dansstudios, café, ungdomsmottagning, kontor, teaterrum och scener i olika storlekar.

Sensus verksamhet i huset

Vi har hand om replokalerna och DJ-studion i huset. Utöver det finns det möjligheter att starta studiecirklar inom det mesta – kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Podstudio

I vår Podstudio kań du spela in och redigera din pod.

Utrustad replokal

Boka in dig i våran fullt utrustade replokal! För dig som inte har egna grejer eller är nybörjare.

DJ-repa

Vi har en fullt utrustad DJ-repa för dig som vill utvecklas inom DJ-ing.

Övriga verksamheter i huset:

  • Mejeriet UNG – Det är den verksamhet som vänder sig främst till dig som är ung. Men vi har även hand om caféet som är mittpunkten i huset.
  • Kulturskolan – Är du intresserad av musik, sång, dans eller teater ska du vända dig hit. Kulturskolan har ett helt våningsplan med undervisnings- och orkestersalar. Det som tidigare hette musikskola har nu även teater och dans. Därmed det nya namnet Kulturskola.
  • Kulturkontoret – Kulturkontoret arbetar bland annat med kulturfrågor som rör samordning, kultur och hälsa, offentlig konst, kulturarv, kulturmiljö och kulturbidrag. Om du tillhör en kulturförening kan du vända dig till kultursamordnaren för att få råd.
  • Ungdomsmottagningen – Hit kan du komma för preventivmedelsrådgivning, graviditetstest, testning av könssjukdomar med mera.
  • Kung, "Kultur utan några gränser" – En ungdomsförening som fixar små och stora arrangemang. Medlemskapet är helt gratis och har du idéer på evenemang du vill ska hända så är de hit du ska vända dig.

Följ oss på Facebook

På vår Facebook-sida kan du följa det som är på gång i verksamheten.

Följ här
Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Hitta

Här finns Mejeriet