Bild: Foto: Niklas Wanjura

Kreativt Center

Har du själv eller någon du känner en synskada/synnedsättning? På Kreativt Center finns en avgiftsfri verksamhet för synskadade i Stockholm stad.

Vem är Kreativt Center för?

Kreativt Center är en avgiftsfri verksamhet för synskadade i Stockholms Stad på uppdrag av Södermalms stadsdelsnämnd. Kurserna ger genom i Sensus region Stockholm-Gotland. 

Vi har huvudsakligen vår verksamhet i Sensus lokaler i Medborgarhuset i Stockholm.

Verksamhet inom fler områden

Prova på och delta i olika aktiviteter inom friskvård, språk, data, musik, konst och hantverk. Tillsammans skapar vi en meningsfull och utvecklande sysselsättning och vilket leder till ökad självkänsla och självständighet. I mötet med andra deltagare uppstår även möjlighet till nya kontakter och nätverksbyggande.

Tillgänglighet är naturligtvis viktigt för oss på Kreativt Center. Vi samarbetar därför med en rad olika aktörer i tillgänglighetsanpassade projekt, bland annat med konstutställningar och dansföreställningar på Nationalmuseum, Moderna museet och Dansens Hus.

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Hitta

Här finns Kreativt Center

Berättelser

Läs om Sensus kulturverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Visa alla