Bild: Linnéa Jonsson

ÅÄÖ... Sounds Swedish

Med ÅÄÖ... Sounds Swedish vill vi skapa en mötesplats kring svensk musik i internationella sammanhang. 2024 genomförs satsningen som ett samarbete mellan Sensus, Talentcoach, Argle Bargle Studios, Lucille Group och Export Music Sweden.

Om ÅÄÖ... Sound Swedish

Med ÅÄÖ... Sounds Swedish vill vi skapa en mötesplats kring svensk musik i internationella sammanhang. Sedan 2019 har satsningen synts i olika sammanhang på internationella showcasefestivaler såsom The Great Escape i Brighton och den digitala upplagan av SXSW. Genom satsningen får svenska band och artister chansen att stå på en internationell scen, möjlighet att knyta nya kontakter, en fördjupad förståelse för andra länders musikliv, samt bredda sin publik.

De medverkande akterna erbjuds stöd i förberedelserna inför, och uppföljning efter festivalen. Detta i syfte att kunna arbeta strategiskt i det de vill uppnå och få så bra genomslagskraft som möjligt.

Om oss
2024 genomförs satsningen som ett samarbete mellan Sensus, Talentcoach, Argle Bargle Studios, Lucille Group och Export Music Sweden.

Berättelser

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

ÅÄÖ... Sounds Swedish