Frukost på Sensus

Välkommen på frukost med folkbildningstouch! Vi förkovrar oss tillsammans och samtalar kring olika ämnen.

Vid varje tillfälle samtalar vi kring ett nytt ämne. Du är välkommen från halv åtta för mingel och mums. Samtalen startar klockan åtta.

Frukosten är kostnadsfri, men vi behöver din anmälan för att kunna beställa rätt antal och ta hänsyn till eventuella matpreferenser och allergier.

Program hösten 2022

17 november - Att leva med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi

Hur är det att leva med läs- och skrivsvårigheter? Ta del av Benny Björkmans historia om hur det är att leva med dyslexi. Du får även verktyg och studietekniker samt tips som gör skillnad i vardagen. Föreläsningen riktar sig till barn och vuxna med läs- och skrivsvårigheter, samt till alla som i sin vardag kommer i kontakt med personer med läs- och skrivsvårigheter.

Läs mer och anmäl dig här


21 november - Om IDG som ett verktyg för att nå Agenda 2030

Vi måste våga förändras för att klara utmaningarna kring hållbarhet. Med IDG (Inner Development Goals) som utgångspunkt bjuder Sensus in till samtal om hur inre utveckling kan bidra till en hållbar värld.

Läs mer och anmäl dig här


8 december - Behövs mötesplatser?

I den nya normala världen behövs mötesplatser mer än någonsin – eller? Vad är en mötesplats och hur möts man på riktigt. Vi samtalar tillsammans. Vi på Sensus kommer även att visar alla möjligheter som finns på vår mötesplats i Malmö.

Läs mer och anmäl dig här

Praktisk information

Tid: Frukost serveras från klockan 07.30. Samtalen pågår klockan 08.00-09.00

Plats: Sensus mötesplats Malmö, Södra Vallgatan 5

Kostnad: Kostnadsfri, men anmälan krävs. Om du får förhinder, avboka senast två dagar innan eventet annars debiterar vi en avgift på 100 kr.

Undrar du något, tveka inte att höra av dig: motesplatsmalmo@sensus.se, 040-664 56 80