Frukost på Sensus

Välkommen på frukost med folkbildningstouch!

Vid varje tillfälle samtalar vi kring ett nytt ämne. Du är välkommen från halv nio för mingel och mums. Samtalen startar klockan nio.

Frukosten är kostnadsfri, men vi behöver din anmälan för att kunna beställa rätt antal och ta hänsyn till eventuella matpreferenser och allergier.

Civilsamhällesfrukost för kraftsamling och kanalisering

27 april kl. 09.00-10.00 på Sensus mötesplats Malmö

Vilket samhälle vill vi se? Vart är vår demokrati på väg; hur tänker du? Vad ser du för lösningar på de utmaningar vi står inför i dagens samhällsklimat? Under frukosten delar med alla med oss av de utmaningar vi ser, samtalar samt skapar ja, vadå…?

Välkommen att utforska möjligheterna att tillsammans förbättra förutsättningarna för ett fortsatt demokratiskt samhälle.

Anmäl dig.

Praktisk information

Tid: Frukost serveras från klockan 08.30. Samtalen pågår klockan 09.00-10.00. Det finns möjligheter att stanna längre för dig som vill fortsätta samtalet, passa på att ha ett möte, eller bara njuta av en kopp kaffe till!

Plats: Sensus mötesplats Malmö, Södra Vallgatan 5

Kostnad: Kostnadsfri, men anmälan krävs. Om du får förhinder, avboka senast två dagar innan eventet annars debiterar vi en avgift på 100 kr.

Undrar du något, tveka inte att höra av dig: motesplatsmalmo@sensus.se, 040-664 56 80