Kalmar – Kontorslokaler och kontorsplatser uthyres

Välkommen till oss på Sensus studieförbund i Kalmar. Just nu har vi två lediga kontorslokaler och flera lediga kontorsplatser i våra ljusa och fräscha lokaler på Skeppsbrogatan 47 i centrala Kalmar. Vi söker hyresgäster som företrädelsevis arbetar inom civilsamhället och vill hyra in sig långsiktigt hos oss.

Uthyres

Kontorslokaler

Kontorslokal "Hållbarheten"

BESKRIVNING: 33 kvm, plats för ca 4 kontorsplatser

PRIS: Från 9 000kr/månad

Kontorslokal "Rättigheten"

BESKRIVNING: 12kvm, plats för 1-2 kontorsplatser

PRIS: Från 3 000kr/månad

Uthyres

Kontorsplatser

Kontorsplats

BESKRIVNING: Möblerad kontorsplats i delat öppet kontorslandskap

PRIS: Från 2 000kr/månad

Vi som arbetar här

Sensus är ett studieförbund och vi arbetar med folkbildning. Vi skapar mötesplatser för bildning och kultur i hela Sverige. Läs mer om oss här. På vårt kontor i Kalmar arbetar tre verksamhetsutvecklare och koordinatorer med folkbildningsverksamhet. På kvällstid samlas deltagare i studiecirklar som språkkurser, samtalscirklar, körsång och annan föreningsverksamhet.

Om Sensus kontor i Kalmar

UTHYRES: Två lediga kontorslokaler och flera lediga kontorsplatser i öppet kontorslandskap.

ADRESS: Skeppsbrogatan 47, 392 31 Kalmar.

HYRA: Kontakta oss för offert.

TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.

VÅNINGSPLAN: 4.

HISS: Ja.

BEKVÄMLIGHETER: Fullt utrustat kök, WC, kopiator och WiFi. Konferensrum för 25 personer kan hyras vid behov med storbild-TV, projektor och whiteboard.

OMGIVNING: Lokalerna ligger med utsikt över Öland och Kalmarsund. 400 meter till Kalmars centrumkärna med service, restauranger och butiker. Kontoret ligger vägg i vägg med Kalmarsalen och Kalmar Länsmuseum.

KOMMUNIKATIONER: 750 meter från Kalmar resecentrum med goda förbindelser med kollektivtrafiken. Närliggande parkeringsplatser.

Bildgalleri

HITTA HIT

Skeppsbrogatan 47, Kalmar

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.