Jönköping – Kontorslokaler och kontorsplats uthyres

Välkommen till oss på Sensus studieförbund i Jönköping. Just nu har vi tre lediga kontorslokaler och en ledig kontorsplats i vårt mysiga kontor på Östra storgatan 10 i centrala Jönköping. Vi söker hyresgäster som företrädelsevis arbetar inom civilsamhället och vill hyra in sig hos oss långsiktigt.

Uthyres

Kontorslokaler

Kontorslokal "Vilja"

BESKRIVNING: 12 kvm, utan fönster

PRIS: Från 3 500kr/månad

Kontorslokal "Växa"

BESKRIVNING: 13 kvm

PRIS: Från 3 600kr/månad

Kontorslokal "Värna"

BESKRIVNING: 22 kvm

PRIS: Från 5 500kr/månad

Uthyres

Kontorsplats

Kontorsplats

BESKRIVNING: Möblerad kontorsplats i delat öppet kontorslandskap

PRIS: Från 3 000kr/månad

Vi som arbetar här

Sensus är ett studieförbund och vi arbetar med folkbildning. Vi skapar mötesplatser för bildning och kultur i hela Sverige. Läs mer om oss här. På vårt kontor i Jönköping arbetar tre verksamhetsutvecklare och koordinatorer med folkbildningsverksamhet. På kvällstid samlas deltagare i studiecirklar som språkkurser, stickcafé, smartphones och teknik för seniorer och annan föreningsverksamhet.

Om Sensus kontor i Jönköping

UTHYRES: Tre kontorslokaler och en möblerad kontorsplats i öppet kontorslandskap.

ADRESS: Östra Storgatan 10, 55321 Jönköping.

HYRA: Kontakta oss för offert.

TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.

VÅNINGSPLAN: 1.

HISS: Ja.

BEKVÄMLIGHETER: Två toaletter (varav en är handikappsanpassad), fullt utrustat kök, gemensam lounge, konferensrum (32kvm) som kan hyras vid behov.

OMGIVNING: Mitt i centrum med närhet till butiker, restauranger, caféer och annan service, beläget intill vackra Munksjön.

KOMMUNIKATIONER: 600m från resecentrum med goda förbindelser, busshållplatser 400 meter från lokalen, fyra parkeringshus i närheten (90-600 meter).

Bildgalleri

HITTA HIT

Östra Storgatan 10, Jönköping

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.