Trummornas magi – en kväll med Patrik 'Fripper' Fridlund

1 december, 2023
  • Musik – Band och artister

Utforska trummornas värld på ett unikt sätt med Patrik 'Fripper' Fridlund den 7 december på Musikhuset Inferno. Denna kväll, fylld med musik, god mat och intressanta samtal, kommer att bjuda på mer än bara trummor. Oavsett om du är en erfaren trummis eller bara nyfiken, är du välkommen att delta i denna hyllning till musik och gemenskap.

Patrik "Fripper" Fridlund , känd för sin passion och kunskap om trummor, kommer att dela med sig av sin expertis och entusiasm. Alla är välkomna att delta, oavsett om du är en erfaren trummis eller bara nyfiken på att lära dig mer om detta fascinerande instrument.

Men kvällen erbjuder mer än bara trummor. Besökare kommer också att bjudas på en smakrik pizza slice, vilket bidrar till en avslappnad och trevlig stämning. För de som är intresserade av att se mer av vad Musikhuset Inferno har att erbjuda, kommer det även att finnas möjlighet till en rundvandring. Där kan du få en inblick i musikverksamheten och se de lokaler där allt från repetitioner till konserter äger rum.

Välkommen till en unik möjlighet att både se och höra om trummornas värld genom Fridlunds ögon och erfarenheter.

Kvällen arrangeras av Sensus och Studiefrämjandet på Musikhuset Inferno den 7 december klockan 18.