Musikkollo i Katrineholm

29 maj, 2024
  • Musik – Band och artister

Musikhuset Inferno i Katrineholm bjuder in ungdomar till ett musikkollo i början av sommarlovet. En vecka fylld med musikskapande, vänskap och kreativitet väntar deltagarna.

I början av sommarlovet erbjuder Musikhuset Inferno i Katrineholm ett spännande musikkollo för ungdomar. Under en vecka får tolv deltagare möjlighet att dyka in i musikens värld genom att bilda band, skriva egna låtar, spela in i studio och avsluta med en konsert.

Linda, verksamhetsutvecklare på Sensus, berättar att det finns ett ökande intresse för musikaktiviteter bland ungdomar. – Detta kollo är en utmärkt start för att introducera vad Musikhuset Inferno har att erbjuda, säger hon.

Projektet är ett samarbete mellan Sensus, Studiefrämjandet och Katrineholms kommun. Det är första gången dessa organisationer samarbetar för att genomföra ett musikkollo.
– Det är extra glädjande att se hur detta samarbete bidrar till att stärka kulturutvecklingen i kommunen," tillägger Linda.

Musikkollot är inte bara en chans för ungdomar att utveckla sina musikaliska färdigheter, utan också ett tillfälle att träffa nya vänner och ha roligt tillsammans genom musik.