Bild: Scandinav bildbyrå

Almedalen

Sensus har i flera år skapat mötesplatser i Almedalen med plats för viktiga samtal, workshops och möten tillsammans med våra medlemsorganisationer och samarbetsparter. I år finns Sensus på plats med flera seminarier och Sensus trädgård.

Almedalsveckan är världens största demokratiska mötesplats, inte bara för politiska tal och debatter, utan även en arena där alla som vill kan vara med och bidra i samtalet. Under Almedalsveckan 2023 arrangerar Sensus flera fördjupande samtal tillsammans med våra medlemsorganisationer och samarbetsparter på teman såsom demokrati, folkbildningens roll, existentiell hållbarhet, kultur och kunskap kopplat till den senaste utvecklingen inom AI (Artificiell intelligens).

Välkommen till Sensus trädgård!

Under Almedalen bjuder vi in till Sensus trädgård, en mötesplats mitt i Visby. Trädgården ligger centralt på Vattugränd 4. Här kan ni boka in er för mindre möten, samtal eller bara slå er ner en stund. I trädgården finns tält, stolar och bord. Här står kaffet på och det finns alltid någon från Sensus på plats. Grindarna är öppna mellan 10:00 - 17:00 under onsdag - fredag.

Sensus trädgård i Almedalen
Sensus trädgård i Almedalen


Vill du boka en tid för ett möte eller samtal så hör av dig till oss men du kan också bara titta förbi.

Kontakta oss
marie.lennerhed@sensus.se eller 070-6431776

Program 2023

När programmet för 2023 är färdigt kommer det att publiceras här.

Sensus i Almedalen

Bilder från Almedalsveckan

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.