Jordalyft - en dansrit

Hur ser vårt ansvar för vår livsmiljö och kommande generationer ut? Jordalyft - en dansrit vill gestalta en av vår tids ödesfrågor, människans överlevnad på jorden.

Riter har i alla tider förenat människor i att gestalta viktiga händelser för att skapa gemenskap och förändring. I den här dansriten bjuds hela människan in till berättande genom text, musik och kroppsliga uttryck.

Jordalyft - en dansrit är skapad av Lars Björklund, präst och författare, Maria Hulthén Birkeland, riksspelman och kompositör och Elisabet Jansson, diplomerad dansledare och koreograf. Materialet innehåller text, musik och dansinstruktioner och går att hitta på notpoolen.com. Musiken finns även inspelad på en CD.

För grupper som samarbetar med Sensus och vill arbeta med materialet finns möjlighet att köpa boken till 20% rabatt. Hör av dig till din kontaktperson på Sensus för att få tillgång till rabattkoden.

För mer information

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.