Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

SKURUP

VED & Visa Ria till Club UFO i Skurup

Club UFO är en öppen scen för musik, poesi, dans, trolleri eller vad du vill. Föreningen verkar för att skapa möjligheter för lokala kulturyttringar för alla åldrar genom medlemmarnas gemensamma ansträngningar.

Datum

13 april 2024

Dag

Lördag

Tid

Kl 18:00 - 23:00

Plats

Skurups folkets hus och park

Per Henriksgatan 2 27432 SKURUP

Pris

100 kr

OBS! Inträdet är gratis för dig som är under 18 år. Medlemmar i föreningen betalar 100kr, övriga 150kr.

VED

Med 4 album och ett gäng EP:s (på skivbolag som Rocket Recordings, Höga Nord, med flera) är kollektivet VED kända för att skapa tranceframkallande, repetitiv musik.
Deras ständigt föränderliga sound har alltid tagit in många influenser, från postpunk och artrock till fri improvisation och minimalistiska kompositörers monotona utforskande.
Sedan 2010 har de turnerat flitigt i Skandinavien, Tyskland, England, Spanien och 2014 i de postsovjetiska staterna i Centralasien. Deras senaste album ”If the door is opened, it’s opened from the outside” släpptes 2023 på Malmöetiketten Kontra-Musik – för första gången med sång på majoriteten av låtarna.
VED uppträder för närvarande live som antingen fyra, femma eller sexa, beroende på tillfälle.

Lysna på VED på Spotify

VisaRia - vildvittran från Snapphaneskogen.

Det är som punk på harpa!
VisaRia är en den skånska huldran som framför sina visor på harpa. Det är intensivt och teatraliskt, med texter som behandlar tunga ämnen som sorg och missbruk men det kan även vara glatt och till och med bli allsång när hon sjunger om hur alla kan dra åt helvete. Finkultur möter fulkultur!Det går att finna henne på Facebook där hon heter Visaria Storck och vill man tjuvlyssna lite innan konserten kan man hitta hennes debutalbum "Ingen kan göra allt" på Spotify.

På You Tube finns musikvideon "Jag vet" 
På scen kommer hon att supportas av sin sämre hälft 'Golvet' som består av en gitarr, en person och några texter.

Arrangemangsid: 1587189

Kontaktperson