MALMÖ

Välkommen till firandet av "Hallå förskola"

Datum

3 maj 2024

Dag

Fredag

Tid

Kl 14:00 - 15:30

Plats

Sensus MalmöSamförstånd

Södra Vallgatan 5 21140 MALMÖ

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen till firandet av "Hallå förskola"

Upptäck hur vi kan stärka barns språkutveckling tillsammans. Vi presenterar med glädje appen "Hallå förskola" – ett initiativ för att stödja språksårbara barn i förskoleåldern genom musik, sagor och språkutvecklande övningar.

Om evenemanget

Detta evenemang är en unik möjlighet för förskollärare, pedagoger och alla som arbetar med eller är intresserade av barns språkutveckling. Vi samlas för att fira lanseringen av "Hallå förskola", en app designad för att vara ett roligt och engagerande verktyg i arbetet med barns språkutveckling.

Program

Evenemanget äger rum den 3 maj, mellan klockan 14.00 och 15.30, på Södra Vallgatan 5. Under eftermiddagen kommer vi att bjuda på sång, musik och inspirerande presentationer om appen och dess möjligheter. Det blir även en utmärkt chans att träffa andra yrkesverksamma, dela erfarenheter och idéer för att tillsammans utforska nya, kreativa sätt att stödja barns språkutveckling

Vi kommer också att få njuta av ett liveframträdande med Mimi Terris.

Vem bör delta?

Om du är förskollärare, pedagog, eller på något sätt arbetar med barn i förskoleåldern, är detta evenemang särskilt riktat till dig. Likaså, om du känner någon som arbetar inom detta område, dela gärna informationen om detta inspirerande evenemang.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till en eftermiddag fylld med inspiration, lärande och gemenskap. Tillsammans kan vi göra en skillnad i barns liv genom att stärka deras språkutveckling.

Arrangemangsid: 1588880

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter