Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav bildbyrå

Distans

Urdu för nybörjare på distans

Det här är en kurs för dig som inte har läst urdu tidigare och vill lära dig vardagsuttryck och grunderna i urdu. Kanske har du en släkting eller vän som talar urdu och vill själv komma igång att förstå och prata språket?

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

DistansZoom

Distans

Pris

800 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Urdu är ett indoeuropeiskt språk, är ett av Indiens officiella språk och det officiella språket i Pakistan. Det ingår i den indoariska språkgruppen. Ordförrådet har influenser från arabiskan, persiskan och engelskan.

Upplägg och innehåll
Du lär du dig vardagsfraser, enkla konversationer, ställa frågor och förstå enkla svar. Målgruppen är den som inte tidigare läst urdu, upplägget anpassas efter deltagarnas intresse och förkunskaper. Undervisningen sker på svenska men läraren talar också engelska och urdu. Deltagarna kommer att prata mycket med varandra. Antal deltagare: 5-10 personer. Kursen startar när vi fått tillräckligt många anmälningar.

Kursen sker i Zoom Meeting och du ser och hör alla deltagare som är med i kursen. För att delta behöver du en dator med kamera och mikrofon. Videolänk och mer instruktioner skickas via mail när du anmält dig. Här kan du läsa mer om att delta i digitala möten i Zoom.

Kursstart den 17/1 och därefter de kommande efterföljande sju onsdagarna.

Kursledare 
Bano Master har tidigare jobbat som förskollärare i urdu i USA och Dubai och har 20 års erfarenhet. Urdu är hennes modersmål. Hennes bakgrund som lärare gör henne till en trygg och kompetent ledare.

Arrangemangsid: 1502666