Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Tygblöjor för nybörjare

Startdatum

28 februari 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

4 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

Sensus Göteborg Drottninggatan 30Teorisal 35 Vån 3

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Samtalsgrupp - Tygblöjor för nybörjare

Det finns massa goda själ att använda tygblöjor. Om du är intresserad av tygblöjor och väntar barn i Mars & April är du välkommen till denna studiecirkel. Studiecirkeln kommer att hållas på plats i Sensus lokaler i centrala Göteborg, får man förhinder kan man medverka digitalt men målsättningen är att vi möts på plats. Vi ses fyra gånger och tillsammans googlar, läser och reflekterar vi oss fram till svar på följande frågor:

 

Första träffen 28/2: Varför är vi intresserade av det här? Varför väljer andra tygblöjor? Vad finns det för system? Vad tänker eventuell sambo om tygblöjor? Hemläxa: Vilket system är du intresserad av

Andra träffen 6/3: Vad innebär det att hyra tygblöjor? Var kan man köpa tygblöjor? Vad behöver man för ”kringutrustning”? Hur tänker vi kring tvätt?

Hemläxa: Om du vill skaffa några tygblöjor och prova

Tredje träffen 10/4: Hur har första tiden varit? Förväntningar/problem/segrar? Även om man inte fått barn än så är man självklart ändå välkommen på denna träff.

Fjärde träffen 17/4: Hur har första tiden varit? Vi delar våra erfarenheter. Även om man inte fått barn än så är man självklart ändå välkommen på denna träff.

Arrangemangsid: 1580994