KALMAR

Trädgårdskompisar Kalmar län: guidning i Rosenträdgården

Detta är en regional träff för alla deltagare i Trädgårdskompisar Kalmar län. Vi träffas lördagen den 6 juli kl 17 utanför Krusenstiernska gården för en picknick tillsammans - alla tar med det vi vill äta. Sedan följer en guidad vandring i Rosenträdgården, vilken tar ca 1,5 timme. Anmäl dig senast den 1 juni.

Datum

6 juli 2024

Dag

Lördag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Plats

Krusenstiernska Gården

Stora Dammgatan 9-11 39246 KALMAR

Pris

Kostnadsfritt

Som en del av konceptet Trädgårdskompisar - kamratcirklar som sker i deltagarnas trädgårdar - träffas vi i varje län en gång under säsongen för att träffa alla grupper. Träffen är gratis och frivillig att delta i och du kommer själv eller med fler i din grupp, det spelar ingen roll. Vi behöver din anmälan för att kunna avboka biljetter för guidningen i god tid, senast den 1 juni. 

För den som vill komma tidigare är det drop-in picknick från 16.30 och vi kör en presentationsrunda kl 17 när alla kommit. 

Såhär skriver kommunen om guidningen: På den här vandringen får du följa med på en promenad i Skansparken där du hittar Kalmars nyanlagda rosenträdgård. Med på promenaden är landskapsarkitekten Emma Andersson som berättar om parken och om de 50-tal rossorter som är planterade där. Förhoppningsvis står parkens alldeles egna ros "Royal Estelle" i full blom!

Arrangemangsid: 1589694

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter