Bild: Scandinav Bildbyrå

Trädgårdskompisar i Kumla

Vill du tillsammans med andra öka dina kunskaper inom trädgård och få hjälp med något mindre projekt? I denna grupp träffas vi hemma hos varandra och lär oss tillsammans om trädgårdens alla utmaningar och möjligheter!

Startdatum

7 april 2024

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 10:00 - 13:00

Omfattning

3 tillfällen, 9 studietimmar

Plats

Hemma hos deltagare

Pris

100 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg 
Första träffen sker digitalt tillsammans med verksamhetsutvecklare Liv från Sensus. Vi ses 1-2 gånger i månaden hemma hos varandra för att ta del av andras smarta lösningar, kunskap och idéer samtidigt som vi kan bidra med egen inspiration och handkraft under några timmar. Varje träff består av två delar och dagens värd är den som beslutar om vad vi gör först och sist: dels sitter vi ner tillsammans och får en presentation av dagens trädgård och eventuellt något särskilt intresse/kunskap som relaterar till detta.

Efter en liten fikapaus (knytisfika som vi bidrar med tillsammans eller om vi hellre väljer att dagens värd står för detta - det bestämmer vi på första träffen) går vi ut i trädgården och hjälper till med något projekt eller insats tillsammans. Kanske beskär vi några träd, målar ett uthus, bygger ett staket eller gräver odlingsbäddar?

Studiematerial 
Sensus har tagit fram en särskild handledning som ni i gruppen kan välja att följa eller inspireras av. Studiematerialet innehåller förslag på diskussionsfrågor, ämnen och uppgifter att göra tillsammans. En person från Sensus är med digitalt på den första träffen för att hjälpa er igång.

Under träffarna lär vi av varandra och får inspiration och kunskap genom möten i våra trädgårdar. Tillsammans avgör vi hur ofta vi vill träffas och vad vi ska prata om. Deltagarna driver själva gruppen framåt genom sitt engagemang.

Välkommen med din anmälan!

Arrangemangsid: 1572704

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter