VÄNGE

Bokläsning, Sång och Musik

Bokläsning, Sång och Musik - Modulen vid Vänge Kyrka. Maria Flink Opoku läser ur sin nya barnbok Precious och krokodilerna. Vi hör på berättelsen, ritar, sjunger och gör någon lek.

Startdatum

4 maj 2024

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 13:00 - 14:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

Vänge kyrkaFörsamlingshemmet

Gamla Salavägen 74020 VÄNGE

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Har du barn mellan 5 och 10 år så är du välkommen på
Bokläsning/sång och musik.

Maria Flink Opoku läser ur sin nya barnbok Precious och krokodilerna. Vi hör på berättelsen, ritar, sjunger och gör någon lek. Begränsat antal platser. Boka plats via anmälningsformuläret...Klicka på anmälningsknappen, scanna QR-koden eller skriv till info@flinkahander.se för att anmäla dig och ditt/dina barn.
Sjunger gör vi tillsammans med Ingrid Sör. Bägge arbetar i Norra Hagunda församling bl.a. med barnverksamhet.

Tid: Lördagen den 4 maj kl 13.00-14.30
Plats: Modulen vid Vänge kyrka.

Kostnadsfritt men begränsat med platser.
Möjlighet finns att köpa boken.

Info om boken Precious och Krokodilerna:
En liten tjej som heter Precious är less på att hennes pappa alltid åker på affärsresor. En dag bestämmer hon sig för att smyga med i pappas bil. Han kör iväg och Hon somnar under en filt i baksätet och när hon vaknar är pappa inte i bilen längre. Hon är törstig och kissnödig och går iväg och när hon är tillbaka så är bilen borta. Här börjar äventyret för Precious. Ut på Ghanas landsbygd ( Ghana är ett land i Västafrika) där hon åker trot trot för att leta efter pappa och möter olika sorters människor och kanske någon krokodil? Boken är en spännande bok och kan högläsas- för mamma och pappa vill nog också veta vad som händer med Precious.

Arrangemangsid: 1589580

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter