SKURUP

Sunkens Taverna / John & en brokig samling hjältar till Club UFO i Skurup

Club UFO är en öppen scen för musik, poesi, dans, trolleri eller vad du vill. Föreningen verkar för att skapa möjligheter för lokala kulturyttringar för alla åldrar genom medlemmarnas gemensamma ansträngningar.

Datum

27 april 2024

Dag

Lördag

Tid

Kl 18:00 - 23:00

Plats

Skurups folkets hus och park

Per Henriksgatan 2 27432 SKURUP

Pris

100 kr

OBS! Inträdet är gratis för dig som är under 18 år. Medlemmar i föreningen betalar 100kr, övriga 150kr.

Sunkens Taverna
Sunkens Taverna är en rockkvartett som funnits ett tag nu. Det hela började med Jacob "Sunken" Sundberg, som sjunger och skrivit de flesta av låtarna, samlade ihop ett gäng skickliga musiker han hittat på sin stammiskrog. Strax därpå började spelningarna och i höstas gav de ut sin första EP (länk inunder). De har med tiden utvecklat ett sound där det levande berättandet kompas av dansant rockmusik, varvat med smäktande ballader. Musik som sätter eld på kvällen och historier som kan höras på Sunkens Taverna. Historier om högljudda bluesmän, kärlek och vitvaror, försäkringsbedrägerier och mycket mer.

Sunkens Taverna på Spotify

 


John och en Brokig samling hjältar
John och en brokig samling hjältar serverar svenska Tom Waits tolkningar och en jazzig stämning i en dimmig backanatt kantad av sunkar och zinkar, flyttångest och lokalpatriotism; ett kvart i tre ragg bland blödande hjärtan, druckna pianon, trevande kontrabasar och slingrande saxar; under en salongsberusad måne, och med kall öl och en varm stämning serverad med bacon och blues och en längtan hem till Kirseberg. Stanna upp, ta en paus och kom förbi.


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus och Skånsk Live.

Arrangemangsid: 1587207

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter