Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

STOCKHOLM

Sensus Crash Course - Track by track med Martin "Tinitus" Tjärnberg

Varmt välkommen på Sensus Crash Course i musikproduktion tillsammans med låtskrivaren och musikproducenten Martin "Tinitus" Tjärnberg.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 17:00 - 19:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

Sensus Stockholm WallingatanLokal 5 (utrustad replokal)

Wallingatan 3A 11160 STOCKHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Varmt välkommen till vårt musikhus på Wallingatan onsdagen den 8 maj för Sensus Crash Course i musikproduktion tillsammans med Martin "Tinitus" Tjärnberg.

Tips och råd till dina egna låtar

Martin är en musikproducent och låtskrivare från Stockholm som under många verksamma år rönt framgångar med artister så som Hov1, Molly Sandén, Petter, Karpe, Darin, Silvana Imam, TIX och THE BOYZ. Under Crash Coursen kommer han gå igenom några av sina låtar och produktioner steg för steg, och där du som deltagare har möjlighet att ställa alla dina frågor. Detta är helt enkelt ett perfekt tillfälle för dig som sysslar med musik att få tips och råd kring dina egna låtar och musikproduktioner. 

Sensus Feedback Session

Kurstillfället är en del av följetången Sensus Feedback Session som anordnas en gång varannan månad i musikhuset på Wallingatan. Där har låtskrivare och musikproducenter möjlighet att dela sin musik med varandra, ge feedback och utvecklas tillsammans. Vid tillfällen bjuds föreläsare och aktörer från musikbranschen in.

Är du intresserad av fler liknande lärtillfällen? Anmäl dig till Sensus Feedback Session

Kurstillfället sker fysiskt i vårt musikhus på Wallingatan 3a mitt i centrala Stockholm. Tillfället är kostnadsfritt men föranmälan krävs (se anmälan längst upp på sidan). 

Vid frågor, kontakta yvonne.dahlbom@sensus.se

Arrangemangsid: 1589606