Bild: Fabian Rosenberg

MALMÖ

Sensus Crash Course – Bilden av dig själv med Petter Seander

Förbättra dina chanser att nå ut genom bruset! Välkommen till en föreläsning med Petter Seander på temat PR, marknadsföring och sociala medier.

Startdatum

3 oktober 2024

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Ta del av vårt seminariekoncept där vi träffas och går igenom ett ämne med en kunnig och erfaren ledare.

Innehåll och upplägg

Vilka förkunskaper behövs för att manövrera sin karriär som musiker och artist idag? Petter Seander föreläser om presentation i bild och text, planering, kommunikation, branschkunskap och fallgropar längs vägen. Det släpps idag mer musik än någonsin tidigare och bruset blir allt kraftigare. Petter visar med enkla medel hur en artist kan förbättra sina chanser att nå ut utan att kompromissa med sin konstnärliga vision.

Deltagarna på föreläsningen förväntas gå därifrån med en stärkt bild av hur de själva kan planera upp sin närmsta framtid som artist. Workshopen är idébaserad: tanken är att deltagarna ska ta med sig verktyg och genom dessa få idéer för att kreativt och inspirerat ta sina karriärer till nästa steg.

Om Petter Seander

Petter Seander driver sedan 2011 musikbolaget Birds Will Sing For You, som arbetar med PR/Press/Management och rådgivning - för både väl etablerade och nya artister. Bland klienterna de senaste åren finns Sarah Klang, Mando Diao, Moonica Mac, Sara Parkman, waterbaby och Terra.

Om Sensus Musik

Sensus ett studieförbund som stöttar musik över hela landet genom samarbeten med musikgrupper, studiokollektiv, föreningar och arrangörer. Grupperna kan få stöttning på olika sätt, med allt från replokaler och studios till att erbjuda speltillfällen, vägledning och nätverksskapande insatser. Mer info om musikverksamheten hittar du här.

 

Arrangemangsid: 1599250

Ledare

Petter Seander

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter