UPPSALA

Samtal i mellanrummet- Vad är AI?

AI har stormat in i nästan alla delar av både arbetsliv och vardagsliv. Men vad är AI egentligen och vad menas med generativ AI? Hur ser utvecklingen ut senaste tiden och vart är vi på väg?

Datum

2 maj 2024

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:30

Plats

Sensus UppsalaMellanrummet

Drottninggatan 4 75310 UPPSALA

Pris

Kostnadsfritt

Utforska AI:s värld

Ett samtal i mellanrummet om artificiell intelligens

Artificiell intelligens, eller AI, har blivit en integrerad del av både vårt arbetsliv och vardagsliv. Men vad innebär AI egentligen? Och vad menas med termen generativ AI? 

En resa genom AI:s utveckling

Siavash Vatanijalal, digital strateg på Sensus, kommer att guida oss genom AI:s utveckling de senaste åren. Siavash har sedan 2021 arbetat med AI ur ett verksamhetsperspektiv och kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter.

Var är vi på väg?

Utöver att ge en grundläggande bild av AI:s utveckling kommer Siavash även att ge några kvalificerade gissningar om vart vi är på väg. Så om du är nyfiken på AI och vill veta mer om hur det kan komma att påverka oss i framtiden, missa inte denna föreläsning!

Samtal i mellanrummet

"Mellanrummet" är inte bara en fysisk lokal belägen på Drottninggatan 4 i Uppsala, utan även en miljö där idéer och kunskap utbyts. Genom vår föreläsningsserie "Samtal i mellanrummet" bjuder vi in föreläsare för att tala om olika aktuella ämnen. 

För mer information om kommande föreläsningar, besök sensus.se/samtalimellanrummet

#samtalimellanrummet

Arrangemangsid: 1582370

Om föreläsaren

Siavash Vatanijalal är digital strateg på Sensus och har labbat med AI utifrån ett verksamhetsperspektiv sedan 2021.

Medverkande

Siavash Vatanijalal

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter