Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Susana Ivelij

LINKÖPING

Postpartumgrupp

Kursen riktar sig till mammor som har nyfödda barn eller föräldralediga mammor med större barn. Kom för att bli sedd, få stöd och få förståelse av postpartum tiden genom olika övningar och tekniker. Enkel lunch serveras efter kursen.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 10:00 - 11:00

Omfattning

4 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

Sensus LinköpingTage

Apotekaregatan 14 58224 LINKÖPING

Pris

1200 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Enligt de flesta kulturer runt om i världen är det vanligt att nyblivna mammor tas omhand av sitt community. Under dessa träffar kommer nyblivna mammor få ta del av både den senaste forskningen och glömda folkliga kunskaper, praktiker och gemenskap som kan vara till hjälp under postpartum-tiden. Vi kommer att prata, röra på oss på sätt som gynnar återhämtningen samt njuta av ekologisk mat med hög kvalitet, speciellt utvald för att ge den näring du behöver för att må bättre. 

Under dessa träffar kommer du att få förståelse och bekräftelse för din förlossningsberättelse och alla dina val som mamma och kvinna. Du kan även få stöd i amningsfrågor, barnbärande, m.m. samt olika praktiska strategier och övningar som kan hjälpa dig under denna känsliga tid i livet. 

Efter träffen serveras lunch kl 11-12, där vi äter tillsammans med deltagare från en kurs som fokuserar på örlossningsförberedelser. Vänigen ange eventuella kostönskemål vid anmälan. Kostnaden för lunchen ingår i deltagaravgiften. 

Kontakta ledaren om du endast har möjlighet att delta vid enstaka tillfällen. 

Arrangemangsid: 1586018

Ledare

Belen Martin

Kontaktperson

Kontor