KALMAR

Nybörjarkurs i spanska - Kalmar

Är du nyfiken på att lära dig spanska för resan eller bara komma igång med ett nytt språk? Då är detta kursen för dig! Vi börjar några kapitel in på Caminando 1 - en lärobok i spanska.

Startdatum

17 januari 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Sensus KalmarHållbarheten

Skeppsbrogatan 47 39231 KALMAR

Pris

1100 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi startar en ny kurs i grundläggande spanska med läroboken Caminando 1 på kapitel 3 som studiematerial (denna måste deltagare själv köpa men den används till flera terminer). Under denna första kurs så jobbar vi med att lära oss vanliga fraser, enklare grammatik och att bygga upp ett ordförråd. Kursen riktar sig till dig som vill lära dig spanska från grunden eller bara kan några få ord och fraser. Du som är intresserad av en fortsättningskurs fysiskt i Kalmar är välkommen att höra av dig på mejl eller anmäla dig till denna kurs men skriva en kommentar om att du redan har grunderna så ser vi vad vi kan skapa till kommande terminer.

Välkommen! 

Kursupplägg

Undervisningen sker på både svenska och spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand.

Vår ledare Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsnummer: 602738

Kontaktperson