Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

FAGERSTA

Musikkollo i Fagersta för högstadieelever

Utforska pop och rockmusikens värld i sommar – spännande musikkollo för högstadieelever i Fagersta.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag

Tid

Kl 10:00 - 15:00

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

Fagersta fritidsgård

Risbrovägen 1 73744 FAGERSTA

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I sommar erbjuder Sensus studieförbund en spännande möjlighet för högstadieelever att utforska musikens värld genom ett musikkollo. Mellan den 17 och 21 juni kommer deltagarna att samlas i Folkets hus i Fagersta för att tillsammans öva och framföra musik.

 

Under kollot kommer eleverna att träffas dagligen i två timmar, antingen mellan kl. 10 och 12 eller mellan kl. 13 och 15, beroende på vad som passar bäst för deltagaren. Under dessa sessioner kommer de att lära sig att spela olika instrument som trummor, gitarr, bas, sång och synth. Det unika med detta kollo är att inga förkunskaper eller egna instrument krävs. Allt material tillhandahålls och våra erfarna musikledare kommer att vägleda varje deltagare.

 

Höjdpunkten för veckan blir en lunchkonsert på Brinelltorget på midsommarafton, där deltagarna får chansen att uppträda live inför publik. Detta ger en fantastisk möjlighet för ungdomarna att visa upp de färdigheter de utvecklat under veckan.

 

För att anmäla sig till musikkollot behöver intresserade skicka ett e-mail till peter.thederan@sensus.se med angivande av namn, ålder, önskad tid för pass (förmiddag eller eftermiddag) och eventuellt önskat instrument. För ytterligare frågor finns möjlighet att kontakta Peter på telefonnummer 073-6378668.

 

Detta musikkollo är en perfekt chans för ungdomar som är nyfikna på musik och vill prova på att vara en del av ett musikaliskt sammanhang. Vi ser fram emot en vecka fylld med musikaliskt lärande och kreativitet.

Arrangemangsid: 1593387

Ledare

Peter Thederan

Kontaktperson