Bild: Wikimedia

Distans

ChatGPT & PowerPoint - AI-drivna presentationer

Upptäck AI:s revolution inom Office-verktygen. Lär dig hur ChatGPT förstärker PowerPoint-presentationer. Perfekt för dem som vill hålla jämna steg med den AI-drivna Office-eran. Stig in i en framtid där teknik harmoniserar med kreativitet.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 11:00 - 12:30

Omfattning

4 tillfällen, 9 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1000 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Upptäck hemligheterna bakom fängslande presentationer tillsammans med oss! Lär dig skapa engagerande slides och inspirerande berättelser 
med hjälp av PowerPoint och ChatGPT. Vi utforskar nya, spännande funktioner, gör det lätt och roligt att designa och dessutom dyker vi djupt 
ner i en värld av kreativt innehåll och inspirerande videoklipp allt guidat av ChatGPT. Anslut och låt oss skapa magi tillsammans!

Upplägg

Undervisningen sker på svenska utifrån gruppens behov. Du har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg med förslag på egna uppgifter och individuell feedback både från kursledare och kursdeltagare. Varje vecka delas ut uppgifter att lösa på egen hand. För att kunna delta behöver du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling samt tillgång till Microsoft PowerPoint. 

Förkunskaper

Denna cirkel utgår från att du har en grundläggande datorvana och är bekant med Microsoft Power Point. För att kunna delta behöver du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. 

Praktisk info

Denna cirkel ges på distans via Zoom och använder även lärplattformen Learnify där  du kommer kunna ta del av undervisningsmaterial, såsom videoklipp, kursplaner, extra läsning m.m. Du får en länk till Zoom i din kallelse innan första träffen och instruktioner för hur du skapar ett gratis konto på Learnify. 

Studiecirkeln har löpande intag, vilket betyder att den startar så snart vi har tillräckligt med anmälda deltagare. 

Ledare

Göran Hjertman är en van kursledare och har arbetat under ett antal år som IT-lärare på Linnéuniversitetet i Växjö. Göran har även lång erfarenhet som IT-konsult och att jobba med pedagogiska och engagerande  presentationer under sina uppdrag på företag som ABB och IKEA.

Arrangemangsid: 1544631

Ledare

Göran Hjertman

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter