Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Wikimedia

Distans

Lär dig grundena i PowerPoint​

Studiecirkel för dig som vill lära dig skapa proffsiga presentationer. Du får lära dig alla de nya möjligheterna som Power Point erbjuder idag med animationer, ljud , bild, videavsnitt med eleganta övergångar. Du kommer att bli förvånad över hur lätt det blir att skapa proffsiga presentationer! ​

Startdatum

3 oktober 2023

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Omfattning

6 tillfällen, 18 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

Vi visar hur du använder animationer, ljud och bild, tjusiga övergångar, visning i två-bilds läge som gör det ändå enklare att visa dina egna snygga och gör genomtänkta presentationer. Du har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg med förslag på egna uppgifter och individuell feedback både från ledare och deltagare. Varje vecka delas det ut uppgifter att lösa och träna på egen hand. För att kunna delta behöver du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling samt tillgång till Microsoft PowerPoint. 

Förkunskaper

Denna cirkel är på grundnivå för dig som vill börja använda PowerPoint och bli en starkare digital presentatör.  

Praktisk info

Denna cirkel ges på distans via Zoom och använder även lärplattformen Learnify där  du kommer kunna ta del av undervisningsmaterial, såsom videoklipp, kursplaner, extra läsning m.m. Du får en länk till Zoom i din kallelse innan första träffen och instruktioner för hur du skapar ett gratis konto på Learnify. 

Ledare

Göran Hjertman är en van kursledare och har arbetat under ett antal år som IT-lärare på Linnéuniversitetet i Växjö. Göran har även lång erfarenhet som IT-konsult och att jobba med pedagogiska och engagerande  presentationer under sina uppdrag på företag som ABB och IKEA.

Arrangemangsnummer: 602202

Ledare

Göran Hjertman

Kontaktperson